Impresum

Naslovna / Kontakt / Impresum

ODGOVORNOST

Ova mrežna stranica u vlasništvu je tvrtke CEO Consulting, obrt za poslovno savjetovanje, vl. Teuta Molnar (u nastavku CEO Consulting). Sva prava korištenja sadržaja objavljenih na mrežnoj stranici tvrtke ostaju pridržana i zabranjeno je njegovo neovlašteno kopiranje, umnožavanje i izmjena. Sadržaji web stranice tvrtke CEO Consulting mogu se koristiti za osobne potrebe. CEO Consulting ne preuzima odgovornost za dostupnost ili pristupačnost web odredišta i objavljenog sadržaja. Predočene informacije na web odredištu o ponudi usluga kao i tehnički podatci odgovaraju stvarnom stanju, uz pridržavanje prava na izmjene i pogreške.


JAMSTVO ZA SADRŽAJ

Sadržaji naših stranica izrađeni su uz mnogo pažnje i truda, međutim ne možemo garantirati točnost, potpunost i aktualnost svih informacija. U dobroj vjeri sadržaj povezujemo na vanjske web stranice trećih strana. Na sadržaje trećih strana ne možemo utjecati niti snositi odgovornost njihovu dostupnost, točnost, potpunost, aktualnost kao ni eventualno upućivanje na protupravne sadržaje. Za sadržaje povezanih stranica odgovornost snosi operater dotičnog web odredišta. Pridržavamo odgovornost za uklanjanje poveznica na sadržaje u trenutku saznanja o povredi nečijeg prava ili njihove manjkavosti.


AUTORSKO PRAVO

Tvrtka CEO Consulting pridržava autorska prava na sve tekstove i fotografije objavljene na web odredištu www.ceo-consulting.eu. Njihovo umnožavanje, obrada, distribucija i iskorištavanje zabranjeno je osim u slučaju dobivanja pismene suglasnosti predstavnika tvrtke. Preuzimanje i kopiranje sadržaja dozvoljeno je za privatnu, ne i za komercijalnu upotrebu. Ukoliko se radi o povezanom sadržaju trećih strana, potrebno je poštovati autorska prava trećih strana.


KONTAKT

Ako imate bilo kakve komentare, prijedloge ili primjedbe, slobodno nam ih pošaljite na e-mail adresu office@ceo-consulting.eu.

Ako imate pitanja ili pritužbi u vezi s Zaštitom osobnih podataka ili biste nam htjeli uputiti komentare i prijedloge za poboljšanje, obratite nam se elektroničkom porukom na e-mail adresu office@ceo-consulting.eu.

Objavio/odgovoran za sadržaj:
Tvrtka: CEO Consulting, obrt za poslovno savjetovanje, Vl. Teuta Molnar
Kontakt osoba: Teuta Molnar
Adresa: Marianijeva 1a, 52100 Pula, Hrvatska
OIB: 38269852900
Telefon: +385989958570
E-mail: office@ceo-consulting.eu

STRUČNO SAVJETOVANJE ZA USPJEH VAŠEG POSLOVANJA