Rješenja

Naslovna / Rješenja

Rješenja za pokretanje, vođenje i razvoj mikro, malih i srednjih poduzeća

Optimizirajte svoje resurse i ostvarite napredak

Niste sigurni kako možete iskoristiti mogućnosti za rast i razvoj vaše organizacije? Zabrinuti ste jer se suočavate s preprekama u poslovanju? Ili jednostavno niste potpuno uvjereni da vaša tvrtka radi najbolje što može?

Možda je vrijeme da pozovete iskusnu treću stranu da objektivno sagleda situaciju i predloži vam nova učinkovita rješenja.

Naš pristup osnovan je na kritičkom promišljanju. Prijedloge za rast i razvoj vaše organizacije donosimo na temelju sveobuhvatne analize uzimajući u obzir troškove i koristi svake odluke. Naša inovativna rješenja prilagođena su specifičnim situacijama s kojima se suočavate u svom poslovanju. Naši savjeti usmjereni su na održivi rast i razvoj i stvaranje konkurentske prednosti.

Vlasnici malih i srednjih poduzeća

Vlasnici mikro, malih i srednjih poduzeća uglavnom nemaju dovoljno vremena, znanja i/ili resursa za upravljanje ljudskim potencijalima i financijama u svojim poduzećima. U tom slučaju obratite nam se za analizu financijskih performansi, izradu proračuna i planova, planiranje rasta, regrutiranje i upravljanje osobljem.

Poduzetnici početnici

Poduzetnici koji pokreću svoje poslove imaju mnogo izazova na području financija i ljudskih potencijala poput izazova s financiranjem poslovnih projekata, planiranja i regrutiranja djelatnika, kreiranja poslovnih procesa na način da optimiziraju troškove i prihode. U ranoj fazi poslovanja možete nam se obratiti za pomoć u analizi financijskih projekcija, pripremi poslovnih planova, privlačenju investicija i savjetovanjem u području upravljanja ljudskim resursima.

Odjeli ljudskih resursa

U malim i srednjim poduzećima knjigovodstveni odjeli ujedno obavljaju i funkciju ljudskih potencijala jer često nemaju financijske mogućnosti zaposliti specijalizirane stručnjake za upravljanje ljudskim resursima. U suradnji s nama u vidu projektnog rada razvijte politike zapošljavanja, procijenite i razvijajte talente, izradite planove za nagrađivanje i motivaciju te poboljšajte internu komunikaciju u vašoj organizaciji.

Menadžeri i rukovoditelji malih i srednjih poduzeća

Menadžeri malih i srednjih poduzeća često se suočavaju s izazovima vezanih uz upravljanje troškovima, optimizaciju poslovnih procesa, razvoj strategija za privlačenje i zadržavanje talenta te obukom zaposlenika. Kako biste riješili probleme s navedenim elementima poslovanja i optimizirali poslovanje, obratite nam se za pomoć.

Poduzeća koja se suočavaju s brzim rastom

Ukoliko se suočavate s brzim rastom prodaje i broja zaposlenih, širite svoje poslovanje na nove lokacije ili uvodite nove djelatnosti, potrebno je takve promjene popratiti organizacijskim promjenama. Ukoliko nemate dovoljno znanja i resursa kako bi uspješno savladali takvu tranziciju u organizacijskom smislu, tu smo da vam pomognemo u tom procesu.

Poduzeća koja imaju poteškoća u poslovanju

Za poduzeća koja se suočavaju s problemima u poslovanju poput neprofitabilnosti, nedostatka kapitala ili pada poslovanja ili stagnacije uzrokovane upravljanjem, nudimo stručno savjetovanje usmjereno na optimizaciju poslovanja i poslovnih procesa s ciljem oporavka i  nastavka uspješnog poslovanja.

Proces Suradnje

Postavljanje Ciljeva i Očekivanja

Prvi korak je definiranje vaših ciljeva i očekivanja od naše suradnje. Ovo nam pomaže razumjeti što želite postići i kako ćemo zajedno mjeriti uspjeh.
fas fa-chevron-down

Identifikacija Potreba i Problema

Zajedno ćemo analizirati vaše poslovne potrebe i identificirati konkretne probleme koje treba riješiti. Ovo će nam pomoći usmjeriti naše savjetovanje prema najvažnijim prioritetima.
fas fa-chevron-down

Priprema i Organizacija Unutarnjih Resursa

U ovom koraku, pripremite svoje unutarnje resurse za suradnju. To uključuje određivanje tima koji će sudjelovati, alokaciju resursa i alata potrebnih za uspješnu implementaciju savjeta.
fas fa-chevron-down

Definiranje Opsega Rada

Jasno ćemo definirati opseg naše suradnje i zadatke koje ćemo obaviti. Ovaj korak osigurava da su sve strane jasne o tome što se očekuje.
fas fa-chevron-down

Razvoj Planova i Strategija

Nakon što smo razumjeli vaše potrebe, zajedno ćemo razviti konkretne planove i strategije za ostvarivanje ciljeva i rješavanje identificiranih problema.
fas fa-chevron-down

Implementacija Planova

Kada smo usvojili planove, zajedno ćemo ih implementirati u vašem poslovanju. Pratit ćemo napredak i prilagođavati strategije kako bi se postigli željeni rezultati.
fas fa-chevron-down

Praćenje i Evaluacija

Redovito ćemo pratiti i vrednovati rezultate implementiranih strategija. Ovo nam pomaže u praćenju postignuća ciljeva i pravilnom prilagođavanju našeg pristupa.
fas fa-chevron-down

Završetak i Analiza

Na kraju suradnje ili kada su ciljevi ostvareni, provodimo dubinsku analizu postignutih rezultata i donosimo zaključke za buduće poslovne odluke i suradnje.

Industrije koje pokrivamo

Naša konzultantska tvrtka specijalizirana je za pružanje stručnih usluga u području financija i ljudskih potencijala. Imamo iskustvo u podršci različitim industrijama i prilagodit ćemo naše usluge vašim specifičnim potrebama kako bismo vam pomogli postići financijski uspjeh i razvoj ljudskih potencijala.