O nama

Naslovna / O nama

Partner za rast i razvoj vašeg poslovanja

Tko smo mi?

CEO Consulting je hrvatska tvrtka sa sjedištem u Puli koja se bavi poslovnim savjetovanjem specijalizirana za financije i ljudske potencijale. Budući da radimo kao projektna organizacija i online, na raspolaganju smo za angažman na području cijele Hrvatske te u inozemstvu, u zemljama engleskog govornog područja.


CEO Consulting vaš je pouzdani partner uz kojeg ćete:


✓ Uspješno savladati izazove u poslovanju po pitanju optimizacije vaših najosjetljivijih resursa: kapitala i ljudi,


✓ Ostvariti svoje vizije poslovanja uz minimizaciju troškova i maksimizaciju profita,


✓ Osigurati rast i razvoj poslovanja u budućnosti.

Ako nas angažirate, dobivate stručnjake sa znanjem i iskustvom u području financija i poslovnog planiranja, iskustvom u menadžmentu ljudskih potencijala i poduzetništva kojima je cilj vaš profesionalni rast i razvoj. Mi vjerujemo u to da ne postoji standardan recept za uspjeh, stoga je naš pristup individualan te ulažemo trud i vrijeme kako bi razumjeli vaše poslovanje i na osnovu vaših želja i potreba uspješno riješili problem. Naš cilj je uspješno savladavanje izazova s kojima se susrećete i iskorištavanje prilika na tržištu. Iako naša suradnja obično ima rok trajanja, na raspolaganju smo za svu dodatnu potporu i potrebnu pomoć.

Zatraži termin za sastanak

Teuta Molnar

Uz 10+ godina iskustva u financijama, managementu i team leadingu Teuta posjeduje široko znanje i know how u različitim industrijama i tipovima organizacija. CEO Consulting priča nastala je iz dugogodišnjeg učenja na tuđim pogreškama i usvajajući pozitivne prakse upravljanja resursima. Ideja koja stoji iza CEO Consultinga je ponuditi znanje iz financijskog menadžmenta i iskustvo u upravljanju ljudskim potencijalima onima kojima to najviše treba. To su upravo mikro, mali i srednji poduzetnici koji žele optimalno iskoristiti mogućnosti koje im se nude ali nemaju vremena, kapitala ili znanja kako bi to sami postigli. Stoga je svrha CEO Consultinga pružiti primjenjiva rješenja za rast poslovanja malih poduzetnika koje si oni mogu priuštiti.

 ✓ Naša misija: odgovoriti na potrebu malih poduzetnika za učinkovitim upravljanjem resursima.

 ✓ Naša vizija:  osnažiti male poduzetnike novim pristupima poslovanja i utjecati na pozitivne promjene na relaciji poslodavac-djelatnik.Teuta Molnar
Vlasnica tvrtke CEO Consulting
NAŠA MOTIVACIJA

NAŠA MOTIVACIJA

CEO Consulting nastao je iz vizije osnaživanja malih poduzetnika kroz stvaranje novih pristupa poslovanju i transformacije odnosa između poslodavaca i djelatnika. Smatramo da ova vizija nije samo naša odgovornost, već i naša strast koja nas pokreće prema boljem sutra u poslovnom svijetu.
NAŠE VRIJEDNOSTI

NAŠE VRIJEDNOSTI

Naše poslovanje temeljeno je na vrijednostima koje oblikuju našu kulturu i usmjeravaju naš svakodnevni rad: poštovanje, povjerenje, odgovornost i pozitivan pristup. Nastojimo stvoriti okolinu u kojoj se rast i uspjeh prirodno razvijaju, i gdje svatko može ostvariti svoje najbolje potencijale.
NAŠA MISIJA

NAŠA MISIJA

Pomoć poduzetnicima koji se suočavaju s izazovima upravljanja financijama i ljudskim potencijalima. Pretvaramo prijetnje u prilike i predlažemo praktična rješenja kako bi se poduzeća mogla prestati brinuti o problemima posvetiti potencijalima za rast i razvoj svog poslovanja.

Često postavljana pitanja

Sigurnost vaših podataka vrlo nam je važna. Kako bi zaštitili vašu i našu privatnost, prije početka suradnje pripremit ćemo za vas Ugovor o suradnji, koji sadržava i klauzulu o povjerljivosti podataka. Ugovor je obostrano obvezujuć za partnere kao i njihove zaposlenike. Sve podatke koje dijelite s nama vezano za svoje poslovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trećim osobama. Ako zbog specifičnosti prirode posla u suradnju uključimo treće osobe, novim ugovorom ili dodatkom ugovoru reguliramo sigurnost podataka i s novim partnerom.