Misija, vizija i temeljne vrijednosti

Naslovna / O nama / Misija, vizija i temeljne vrijednosti

Naša misija: odgovoriti na potrebu malih poduzetnika za učinkovitim upravljanjem resursima.

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, mali poduzetnici se često suočavaju s izazovima upravljanja financijama i ljudskim potencijalima. Kako bi se ovi entuzijastični i hrabri pojedinci uspješno nosili s tim izazovima, naša tvrtka postavila je svoju misiju na pomaganje malim poduzetnicima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva putem učinkovitog upravljanja resursima.

Podrška inovacijama i rastu

Naša temeljna svrha je podržati male poduzetnike u njihovom rastu i razvoju. Razumijemo da su resursi poput vremena, novca i ljudskih resursa dragocjeni za njih. Stoga, naša misija je omogućiti im da maksimiziraju korištenje tih resursa kako bi ostvarili konkurentske prednosti na tržištu.

Rješenja prilagođena potrebama

Svaki poduzetnik je jedinstven i suočava se s jedinstvenim izazovima. Zbog toga smo posvećeni pružanju rješenja koja su prilagođena specifičnim potrebama svakog klijenta. Radimo s našim klijentima kako bismo razumjeli njihove ciljeve, identificirali resurse koji su im dostupni, i zajedno razvijali strategije koje će im omogućiti postizanje uspjeha.

Edukacija i informiranje

Osim pružanja rješenja, naša misija uključuje i obrazovanje i informiranje naših klijenata. Osiguravamo da naši klijenti razumiju procese i alate koje koristimo kako bi se osjećali samopouzdano u upravljanju svojim resursima. Edukacija je ključ uspjeha, a mi smo tu da podržimo naše klijente na tom putu.

Dugoročna suradnja

Mi ne gledamo samo našu ulogu kao pružanje jednokratne usluge. Gledamo naše klijente kao partnere s kojima gradimo dugoročne odnose. Naša misija je biti podrška tijekom cijelog puta razvoja vašeg poslovanja, od početka do postizanja dugoročnih ciljeva.

Društveno odgovorno poslovanje

Osim što smo fokusirani na poslovni uspjeh naših klijenata, također smo posvećeni društveno odgovornom poslovanju. Promičemo etičko poslovanje te smanjenje ugljičnog otiska putem sudjelovanja u kreiranju održivih modela poslovanja.

Naš posao je odgovoriti na potrebu malih poduzetnika za učinkovitim upravljanjem resursima kako bi im pomogli ostvariti njihove ideje i stvoriti dodatnu vrijednost. Kroz prilagođena rješenja, edukaciju i podršku, nastojimo biti partneri na tom putu i doprinijeti uspjehu svih malih poduzetnika koji se odluče krenuti s nama na uzbudljivo putovanje do svojih poslovnih ciljeva.

Naša vizija: osnažiti male poduzetnike novim pristupima poslovanja i utjecati na pozitivne promjene na relaciji poslodavac-djelatnik.

CEO Consulting nastao je iz vizije osnaživanja malih poduzetnika kroz stvaranje novih pristupa poslovanju i transformacije odnosa između poslodavaca i djelatnika. Smatramo da ova vizija nije samo naša odgovornost, već i naša strast koja nas pokreće prema boljem sutra u poslovnom svijetu.

Inovacija kao ključ uspjeha

Naša vizija usmjerena je na inovaciju kao ključni faktor uspjeha malih poduzetnika. Razumijemo da se poslovni svijet brzo mijenja, a oni se često suočavaju s izazovima koje nisu mogli predvidjeti. Stoga, težimo osigurati da imaju pristup novim pristupima poslovanju, tehnologijama i strategijama koje će im omogućiti da se prilagode i ostvare konkurentske prednosti.

Poticaj za rast i razvoj

Naša vizija obuhvaća poticanje rasta i razvoja malih poduzetnika. Smatramo da su oni temelj ekonomskog rasta i pokretač razvoja zajednica u kojima djeluju. Želimo im pružiti alate, resurse i znanje potrebno za proširenje njihovih poslovanja, stvaranje novih radnih mjesta i doprinos ekonomskom razvoju.

Unaprjeđenje radnog okružja

Transformacija relacije poslodavac-djelatnik ključna je komponenta naše vizije. Shvaćamo da sretan i motiviran tim zaposlenika donosi ne samo bolje poslovne rezultate, već i pozitivne promjene u društvu. Naša vizija promovira konstruktivno radno okruženje, gdje se svaki djelatnik osjeća cijenjeno, podržano i inspirirano. Radimo na kreiranju timova koji rade sa svojim poslodavcem, a ne za svog poslodavca i promičemo suradnju i dijalog između poslodavaca i zaposlenika kako bi se stvorila pozitivna i poticajna radna atmosfera.

Naše temeljne vrijednosti

Naše poslovanje temeljeno je na vrijednostima koje oblikuju našu kulturu i usmjeravaju naš svakodnevni rad: poštovanje, povjerenje, odgovornost i pozitivan pristup. Ove vrijednosti nisu samo riječi na papiru, već predstavljaju naše duboko uvjerenje o tome kako trebamo poslovati i određuju norme ponašanja s našim klijentima, partnerima i zajednicom. Kroz poštovanje, povjerenje, odgovornost i pozitivan pristup, nastojimo stvoriti okolinu u kojoj se rast i uspjeh prirodno razvijaju, a gdje svatko može ostvariti svoje najbolje potencijale.

1. Poštovanje

Poštovanje je temeljna vrijednost koja nam pomaže izgraditi međusobno razumijevanje i suradnju. Uvijek pristupamo drugima s poštovanjem, bez obzira na njihovu poziciju, kulturu ili mišljenje. Poštujemo različitosti i uvijek slušamo aktivno kako bismo razumjeli stajališta drugih. Ovo poštovanje prema drugima odražava se u svakom aspektu našeg poslovanja, od načina komunikacije s klijentima, zaposlenicima, partnerima do odnosa prema konkurentima.

2. Povjerenje

Povjerenje je ključna komponenta uspješnih odnosa, bilo da se radi o poslovnim partnerstvima ili suradnji unutar tima. Gradimo povjerenje kroz transparentnost, iskrenost i dosljednost u našem poslovanju. Ne očekujemo da će nam netko pokloniti povjerenje preko noći, već se trudimo zaraditi ga kroz dosljedno ispunjavanje obećanja i poštivanje vrijednosti integriteta.

3. Odgovornost

Odgovornost je naša obaveza prema sebi, našim klijentima i društvu. Prepoznajemo da svaka naša akcija ima posljedice i da smo odgovorni za njih. To uključuje odgovorno upravljanje resursima, brigu o okolišu i aktivno sudjelovanje u društveno odgovornim inicijativama. Također, odgovornost se odražava u pružanju izvrsnih usluga našim klijentima i ispunjavanju njihovih očekivanja.

4. Pozitivan pristup

Pozitivan pristup je energija koja nas pokreće prema uspjehu. Uvijek gledamo na izazove kao prilike za rast i razvoj. Nastojimo ohrabriti pozitivan i proaktivni pristup u svim situacijama, bilo da se radi o rješavanju problema ili iskorištavanju prilika.