Uvjeti uporabe

Naslovna / Kontakt / Uvjeti uporabe

PRIMJENA


Pristup i korištenje domene www.ceo-consulting.eu i svih povezanih poddomena (dalje: web stranica) podliježe Uvjetima korištenja web stranice, Pravilima privatnosti i svim primjenjivim zakonima. Korisnik pri pristupanju web stranici i njezinom sadržaju, bez obzira na način korištenja izričito pristaje na ove Uvjete kao i na naša Pravila privatnosti. Budući da Uvjeti i Pravila privatnosti reguliraju vaše korištenje web stranice, obratite pažnju na moguća ažuriranja i izmjene. Sve eventualne izmjene stupaju na snagu odmah nakon objave i primjenjuju se na korištenje stranice nakon tog trenutka. Svako korištenje stranice smatra da je izvršeno uz prihvaćanje Uvjeta i Pravila privatnosti. Regulacija svih pravnih odnosa koji mogu proizaći korištenjem web stranice vrši se u skladu s ovim Uvjetima. 

PRAVA I OBVEZE CEO CONSULTINGA


CEO Consulting pridržava pravo promjene, ograničenja ili uskraćivanja pristupa web-stranici u svako doba u slučaju kršenja odredbi Uvjeta. Nositelj svih prava iskorištavanja i ostalih prava na sadržaju web stranice je CEO Consulting. CEO Consulting dopušta partnerskim organizacijama preuzimanje sadržaja web stranice, ali u tom slučaju ne odgovara za eventualne pogreške te eventualnu štetu koja proizlazi iz takvog sadržaja. CEO Consulting ne odgovora za bilo koji oblik štete koji je nastao neovlaštenom, nepravilnom uporabom ili zlouporabom web stranice od strane korisnika.


PRAVA I OBVEZE KORISNIKA


Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti na način koji je protivan ovim Uvjetima. Korištenjem sadržaja web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz takvog korištenja te se obvezuje koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Sadržaj web stranice zabranjeno je koristiti u komercijalne svrhe. Zabranjena je pohrana ili kopiranje sadržaja za bilo koju svrhu osim za osobnu uporabu. Zabranjeno je korištenje web stranice na način da se istoj može pristupiti s drugog web odredišta putem linka, mirrora ili na drugi način bez ishođenja prethodnog odobrenja.

Korisnik snosi potpunu odgovornost za svoju komunikaciju i korištenje web stranice. Strogo je zabranjeno opsceno ili nasilno izražavanje, uznemiravanje, prijetnje ili zloporaba bilo kojeg dijela web stranice uključujući e-poštu, cloud ili drugi kanal komunikacije. Zabranjeno je lažno predstavljanje drugih fizičkih ili pravnih osoba. Zabranjeno je učitavati, objavljivati, distribuirati, slati ili na bilo koji drugi način putem web stranice komunicirati bilo koji materijal koji je osvetnički, vulgaran, opscen, prijeteći, klevetnički, invazivan na intelektualno vlasništvo, krši prava privatnosti ili donosi negativan publicitet drugoj fizičkoj ili pravnoj osobi. Zabranjen je govor mržnje, rasno ili etnički nepoželjan ili koji može predstavljati ili poticati kazneno djelo, kršiti bilo koja tuđa prava i zakone Republike Hrvatske, Europske Unije ili norme ponašanja na internacionalnoj razini.

Fizička ili pravna osoba koja smatra da je CEO Consulting povrijedio njena autorska i srodna prava ovlaštena je takvu povredu odmah prijaviti putem e-mail adrese office@ceo-consulting.eu te označiti koji sadržaj smatra povređujućim. CEO Consulting će svaku takvu prijavu odmah razmotriti te će, u slučaju utvrđivanja povrede nečijih prava, u najkraćem roku ukloniti sporni sadržaj.

VLASNIŠTVO


Sav sadržaj web stranice, uključujući tekstualni sadržaj, fotografije, vizualni identitet, grafike, zaštitni znakovi, logotipi zaštićeni su autorskim pravima Republike Hrvatske, Europske Unije i međunarodnim pravom. Oni se ne smiju koristiti osim kako je navedeno u ovim Uvjetima bez izričitog dopuštenja tvrtke CEO Consulting. Zabranjeno je mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj, vizualni identitet, aplikacije i softver web stranice, osim iznimno kada je takva mogućnost predviđena ovim Uvjetima ili je rezultat prethodnog odobrenja tvrtke CEO Consulting.

KORISNIČKI RAČUN


U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa za pristup CEO Consulting cloudu, korisniku će se dodijeliti korisničko ime i sigurnosna zaporka, a sve temeljem odvojenog i informiranog pristanka na Politiku privatnosti. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno lažno predstavljanje u tuđe ime i za tuđi račun. Korisnički račun kreira se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno podatke o registraciji ili korisničkom računu dijeliti s trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati svoje vjerodajnice kao poslovnu tajnu. Nije dozvoljena uporaba tuđeg korisničkog računa za pristup web stranici. Za kršenje odredbi Uvjeta vezanih za korisnički račun, CEO Consulting zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni onemogućiti pristup korisniku putem gašenja korisničkog računa, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

POVEZNICE


Ova web stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice. Kada kliknete poveznicu na te stranice, napuštate ovu web stranicu. CEO Consulting nema kontrolu nad takvim web lokacijama, njihovim sadržajem, poslovnim praksama i pravilima korištenja te privatnosti. Stoga budite oprezni i pregledajte uvjete usluge i pravila o privatnosti svih web-mjesta koja posjećujete kako biste saznali više o njihovim praksama prikupljanja informacija. CEO Consulting se odriče svake odgovornosti za dostupnost ili točnost sadržaja web stranica trećih strana i nije odgovorna za bilo kakvo oglašavanje, proizvode, usluge, informacije ili druge materijale dostupne na web stranicama trećih strana. Prisutnost bilo koje poveznice na web-mjestu ne znači da CEO Consulting podržava povezanu web-lokaciju. Korištenje poveznica je na rizik korisnika.

STRUČNO SAVJETOVANJE ZA USPJEH VAŠEG POSLOVANJA