Suradnje

Naslovna / O nama / Suradnje

 

Suradnja

 

Suradnja je ključ u postizanju uspjeha. Partnerstvo nam omogućuje da zajedničkim nastupom pružimo sveobuhvatna rješenja klijentima specifičnih potreba, isporučimo rješenja za velike klijente u kratkom roku i povećamo konkurentsku prednost svim uključenim dionicima.

Surađujemo s pojedincima i gospodarskim subjektima koji se bave srodnim i komplementarnim djelatnostima kao što su na primjer:

 

Pravnici

 

Jedna od komplementarnih djelatnosti financijama je pravo, s naglaskom na trgovačko i radno pravo. Financijsko savjetovanje u integraciji s pravom omogućava osiguranje pravne sigurnosti klijenta, a posebice kada su u pitanju akvizicije, poslovanje na inozemnom tržištu, zaštita intelektualnog vlasništva i drugo. U domeni upravljanja ljudskim potencijalima pravnici osiguravaju usklađivanje menadžmenta ljudskih potencijala sa zakonskom regulativom.

 

Psiholozi

 

U suradnji sa stručnjacima za upravljanje ljudskih potencijala iz psihologije možemo pružiti dublje razumijevanje timskih dinamika, motivacije zaposlenika i rješenja za izgradnju produktivnih i zadovoljnih timova, kao i omogućiti obuke iz područja mekih vještina za rukovoditelje.

 

Marketinški i PR stručnjaci

 

Uspješna marketing strategija, brendiranje i pozicioniranje rezultira privlačenjem klijenata i novih poslovnih prilika. Suradnja s marketinškim stručnjacima omogućuje nam multidisciplinarni pristup u kreiranju strategije za rast i razvoj poslovanja.

 

Informatički stručnjaci

 

Tehnologija je neizostavni dio svakog poslovanja. Suradnja s informatičkim stručnjacima pomaže nam identificirati i implementirati tehnološka rješenja koja poboljšavaju učinkovitost, automatiziraju procese i osiguravaju sigurnost podataka.

 

Obrazovne institucije i treneri

 

Suradnja s obrazovnim institucijama omogućuje klijentima pristup specifičnim obrazovnim programima i praktičnoj obuci za zaposlenike kako bi se unaprijedile njihove vještine i znanje, što doprinosi stvaranju dugoročne vrijednosti za svaku organizaciju.

 

Porezni savjetnici i revizori

 

U suradnji s poreznim savjetnicima i revizorima možemo pružiti kvalitetnije savjetovanje po pitanju planiranja i kontrole financija specifične organizacije, a kao rezultat imamo ulaganja s većim uštedama i bolju kontrolu nad financijskim tokom.

 

 

HR agencije za zapošljavanje i privremeno zapošljavanje

 

Suradnja s HR agencijama omogućuje nam uz učinkovito upravljanje ljudskim potencijalima, i mogućnost regrutacije kadra za klijente koji se susreću s izazovima po pitanju popunjavanja slobodnih radnih mjesta u svojoj organizaciji.

 

Inženjeri građevine

 

U suradnji sa stručnjacima iz područja građevine možemo pružiti cjelovita rješenja po pitanju ulaganja u nekretnine.

 

Ako dijelite naše vrijednosti i zainteresirani ste za suradnju, kontaktirajte nas kako bismo zajedno razmotrili mogućnosti suradnje i stvorili prilagođena rješenja za uspjeh naših klijenata.