Karijere

Naslovna / O nama / Karijere

Karijere

 

U našem timu izazovi postaju prilike, a inovacije su ključ uspjeha. Naša strast je osnaživanje klijenata i pokretanje pozitivnih promjena u njihovom poslovanju.

Svoje poslovanje temeljimo na četiri ključne vrijednosti:

Poštovanje: U našem timu, svaki član se poštuje bez obzira na poziciju ili iskustvo. Poštujemo različitosti i uvijek potičemo otvoren dijalog i suradnju.

Povjerenje: Povjerenje je ključ uspješnih timova. Kod nas povjerenje se gradi kroz iskrenu komunikaciju, transparentnost i dosljedno ispunjavanje obećanja.

Odgovornost: Osjećamo odgovornost prema našim klijentima, partnerima, zaposlenicima, okolišu i zajednici u svemu što radimo.

Pozitivan pristup: Pozitivan pristup nas motivira prema uspjehu. Gledamo na izazove kao prilike i potičemo proaktivnost u svim aspektima našeg posla.

Ako dijelite naše vrijednosti i strast za pozitivnim promjenama, pozivamo vas da se prijavite kao kandidat za otvorene pozicije u našem timu. Možemo vam ponuditi različite opcije za suradnju s našim timom:

  • Ugovor o radu na nepuno ili puno radno vrijeme
  • Ugovor o djelu (studentski ugovor) ili autorski ugovor za projektni angažman
  • Ugovor o suradnji s drugim specijaliziranim konzalting tvrtkama kako bismo zajedno pružili kvalitetne usluge našim klijentima pokrivene stručnim znanjem i iskustvom u različitim disciplinama

 

Trenutne ponude:

 

Trenutno nemamo otvorenih slobodnih radnih mjesta.

Slobodna radna mjesta oglašavamo na ovoj web stranici i putem društvenih mreža, a sve informacije o uvjetima jasno navodimo u oglasu za radno mjesto. Ako želite ostati u tijeku s našim ponudama za karijeru, pratite našu web stranicu kako biste saznali o budućim mogućnostima za pridruživanje našem timu i povežite se s nama na Linkedinu.

 

Otvorena molba:

 

Ako smatrate da bi vaše iskustvo, vještine i vrijednosti bili doprinos našem timu, pozivamo vas da nam pošaljete otvorenu molbu. U CEO Consultingu cijenimo potencijal i strast kandidata, čak i kada trenutno nemamo otvorena radna mjesta koja odgovaraju vašem profilu.

 

Molimo vas da svoju otvorenu molbu pošaljete na našu e-poštu office@ceo-consulting.eu.

 

Molimo vas da u otvorenu molbu uključite sljedeće informacije:

  • Vaše kontakt podatke, uključujući ime, prezime, adresu e-pošte i broj telefona.
  • Vaš životopis koji uključuje informacije o vašem obrazovanju, iskustvu i vještinama.
  • Pismo namjere u kojem ćete izraziti svoj interes za rad u CEO Consultingu, razloge zašto želite biti dio našeg tima te kako smatrate da možete doprinijeti zajedničkom uspjehu.
  • Dodatne informacije koje vi smatrate da su relevantne za vašu prijavu.
  • Privolu za korištenje osobnih informacija koje navodite u otvorenoj molbi u svrhu zapošljavanja.

Iako trenutno možda nemamo otvorene pozicije, vaša prijava će biti sačuvana za buduće potrebe zapošljavanja i tada ćemo razmotriti vašu otvorenu molbu.

„Komunikacija – povezivanje s ljudima je ključ osobnog i poslovnog uspjeha.“

Paul J. Meyer