Vaučeri za Digitalizaciju

Priprema projektnih prijedloga „Vaučeri za digitalizaciju“

Vaučeri za Digitalizaciju

 

Digitalna transformacija postaje imperativ u poslovnom svijetu, a pristup modernim tehnologijama postaje ključan za održavanje konkurentnosti na tržištu. Međutim, za mnoga mala i srednja poduzeća, troškovi uvođenja digitalnih rješenja mogu biti prepreka. Stoga vaučeri za digitalizaciju postaju značajan alat za podršku poslovnim inovacijama.

 

Obratite nam se za pomoć s pripremom projektnih prijedloga „Vaučeri za digitalizaciju“

U tijeku je drugi poziv za financiranje digitalizacije poslovanja putem vaučera za digitalizaciju. Svrha natječaja je potaknuti digitalnu transformaciju u mikro, malim i srednjim poduzećima u Hrvatskoj. Možete iskoristiti financijsku potporu za niz aktivnosti povezanih s digitalnim alatima u svrhu razvoja poslovanja:

 

Vaučer za poboljšanje digitalnih vještina

 • Edukacije za razvoj digitalnih vještina za zaposlenike.

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 9.990,00 €

 

Vaučer za digitalni marketing

 • Izrada web stranica i aplikacija,
 • Izrada e-trgovine i m-trgovine,
 • Mobilne aplikacije,
 • Upravljanje društvenim mrežama.

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 9.990,00 €

 

Vaučer za izradu strategije digitalne transformacije

 • Izrada strategije digitalne transformacije,
 • Obvezni elementi: akcijski plan i metodologija praćenja aktivnosti.

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 9.990,00 €

 

Vaučer za dijagnostiku kibernetičke otpornosti

 • Provjera kibernetičke sigurnosti poduzeća
 • Analiza podataka i prijedlozi za poboljšanje informacijskog sustava

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 14.500,00 €

 

Vaučer za složena digitalna rješenja

 •  Izrada složenih digitalnih rješenja za daljnji razvoj digitalizacije

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 19.900,00 €

 

Rok za prijavu projektnih prijedloga je 30.11.2023, stoga požurite prijaviti svoj. Ako niste sigurni je li vaš projekt prikladan za prijavu i kako do bespovratnih sredstava, obratite nam se za pomoć oko tumačenja i pripreme natječajne dokumentacije.

 

Vaučeri za digitalizaciju su programi poticanja koje mnoge države i regije nude kako bi potaknule male i srednje poduzetnike da ulože u digitalne tehnologije. Ovi vaučeri omogućavaju poduzećima da ostvare brojne prednosti, uključujući:

 • Povećanje konkurentske prednosti. Uvođenjem digitalnih alata i procesa, poduzeća mogu poboljšati svoju konkurentsku poziciju na tržištu.
 • Povećanje produktivnosti. Digitalizacija omogućava automatizaciju i optimizaciju poslovnih procesa, što rezultira većom produktivnošću i učinkovitošću.
 • Bolja komunikacija s klijentima. Korištenje digitalnih alata omogućava poduzećima da bolje komuniciraju i povežu se sa svojim klijentima, stvarajući bolje iskustvo za kupce.
 • Bolje upravljanje podacima. Digitalizacija pomaže u boljem upravljanju podacima, što je ključno za donošenje informiranih poslovnih odluka.

 

Vaučeri za digitalizaciju predstavljaju važan instrument za poticanje malih i srednjih poduzeća da uđu u svijet digitalne transformacije. Kroz ove programe, poduzeća imaju priliku ostvariti brojne prednosti, od povećane konkurentske prednosti do poboljšane produktivnosti. Ključno je razumjeti uvjete i kriterije za dobivanje vaučera, te primjere uspješne digitalizacije kako bi se iskoristile sve prednosti ovog programa poticanja. Digitalna transformacija ključna je za održavanje konkurentnosti u današnjem poslovnom okruženju, a vaučeri za digitalizaciju mogu biti taj ključ za uspjeh.